About Company

Koruna fashion aksesoris donya iki madeg ing taun 2005, Supplier profesional kang desain, gawé lan Grosir akeh produk seri kang ing Tiara / Koruna, aksesoris rambut, scepters Rhinestone, kalung set, anting-anting, gelang, brooches, nyudo Rhinestone kotang andothers jewelries fashion etc, produk item saka 5000 gaya kanggo pilihan, khusus ing beda pageant / Tiara party / Koruna, kontes kaendahan lan festival Tiara / Koruna, produk ngedol kabeh ndonya.

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!